Microbanner1

Segueixens a:

boton facebookboton youtube

Nosaltres

L'Obrador dels 15 és un projecte familiar que té per objectiu recuperar l'Art de fer pa de forma artesanal i natural, per oferir el pa d'abans, amb el seu aroma, molla esponjosa i crosta cruixent, i col.locar al pa en el lloc d'honor que es mereix. Sóm pocs però cada cop més els que sentim respecte i amor pel pa.

Pans ecologics

Ens sentim amb la necessitat de transmetre la herència que ens ha deixat 4 generacions de mestres flequers. El nostre objectiu és projectar al futur el que hem après del passat afegint un toc de creativitat e innovació.

IMG 1133IMG 1147

El nostre mestre flequer, Mateu Gregori, es dedica a l'art de fer pa desde 1965, i cuida molt al detall tant la qualitat dels productes com la dels processos d'elaboració. A l'Obrador dels 15 treballem amb una selecció de farines naturals i ecològiques de primera qualitat, i per l'elaboració de tots els nostres pans utilitzem la nostre massa mare, farina, aigua i sal. Deixem que el procés de fermentació sigui el natural, no l'accelerem ni l'aturem amb la congelació, i el procés de cocció el realitzem amb un forn de sola de pedra.

IPAD 2012 016

També volem recuperar la pastisseria artesanal, sana i natural, amb gust tradicional. La nostre Coca de Forner, les nostres Magdalenes, Melindros i Pa de pessic, estan elaborats recuperant les receptes dels nostres avis.

L'O15 gira entorn els següent valors:
• Productes sans i de qualitat
• Bon servei
• Contribuir a hàbits alimentaris saludables
• Creació de sensacions
• Satisfacció de clients i treballadors
• Professionalitat del personal